Aug
18
7:00 PM19:00

Proeverij workshop 'Geluk werkt! De kracht van een positieve mindset op de werkvloer'

Als je lekker in je vel zit, positief ingesteld bent en gelukkig bent dan gaat alles veel makkelijker, ook op het werk. HP2 heeft een twee-daagse training ontwikkeld waarin je leert hoe dat komt en hoe je met een positieve mindset gelukkiger kunt worden.

Deze gratis proeverij workshop is bedoeld om een een gedeelte van de training te 'proeven'. Aan de hand van een paar zeer praktische oefeningen en tips maak je kennis met de voordelen van geluk en leer je de kracht van een positieve mindset te gebruiken! Er is plek voor maximaal 20 deelnemers, dus meld je snel aan, want vol = vol!

Wat is een positieve mindset? Een toestand van ons brein die sterk samenhangt met positieve gedachten en positieve emoties. Een positieve mindset helpt je om meer geluk te ervaren en je persoonlijke doelen te bereiken. 

That’s right! We denken dan wel vaak dat ‘gelukkig zijn’ een gevolg is van het halen van persoonlijke doelen. Wetenschappelijk onderzoek binnen de Positieve Psychologie toont echter aan dat deze formule omgekeerd dient te worden: een positieve mindset en het ervaren van geluk zijn juist zeer sterke voorspellers voor het behalen van persoonlijke doelen.

In deze 3-uur durende workshop zal je kennis opdoen van de wetenschap achter geluk en inzicht krijgen in je eigen geluk. Maar je zult vooral praktische tips en vaardigheden krijgen om een positieve mindset te creëren. Je leert hoe je een positieve mindset kunt gebruiken om beter om te gaan met veranderingen of stress en hoe je met een positieve mindset in elke situatie het beste uit jezelf kan halen. 

Lijkt dit je wat? Schrijf je dan nu in door een mail te sturen naar cheuk@hp-hp.nl of f.verschuur@hp-hp.nl

De workshop is bedoeld voor mensen die:
★ kennis willen maken met de kracht van een positieve mindset
★ een positieve werkplek en werksfeer willen creëren
★ meer uit zichzelf willen halen
★ een positieve verandering willen aanwakkeren.

We kijken er naar uit! 
Cheuk Yee Cheng & Fred Verschuur

=======================================
Praktische info
Tijd: Dinsdag 18 augustus, open vanaf 19:00, start 19:10.
Locatie: De Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht
Taal: Nederlands
Kosten: gratis

Deelnemers: maximaal 20

View Event →
Oct
6
8:00 AM08:00

Orange Frog premiere

Premiere Orange Frog training op 27 & 28 november: 

HP2 haalt in samenwerking met ITLN (International Thought Leader Network) exclusief “The Orange Frog” training naar Nederland. Een uitermate krachtig en succesvol peak performance concept, gebaseerd op de internationale bestseller “The Happiness Advantage: The Seven Principles of Positive Psychology That Fuel Success and Performance at Work” van Shawn Achor.

 25 plaatsen beschikbaar, stuur een email, bel of laat een bericht achter om je aan te melden!

View Event →