Source: Pinterest

 

Creativiteit sessies

In toenemende mate is creativiteit en innovativiteit belangrijk om succesvol te concurreren. De dertien in een dozijn oplossingen zijn niet meer voldoende om potentiële klanten te overtuigen. Stilstaan is verliezen. Om te winnen zijn oplossingen nodig die zowel creatief als concreet en praktisch toepasbaar zijn. Het leuke is dat elke organisatie creatief potentieel bezit. De uitdaging is dit potentieel tot zijn recht te laten komen. Naast procesmatige factoren is ook de mindset een uitermate belangrijke factor. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat gelukkige mensen, ofwel mensen met een positieve mindset, tot wel 3 keer zo creatief zijn.

Creativity is intelligence having fun!
— Albert Einstein

Konijn met pruim

Jezelf onderscheiden door innovatief en creatief te zijn, met originele ideeën en oplossingen komen, dat wil elke organisatie. Maar zomaar even met je team in een vergaderhok zitten en snel ideeën genereren werkt vaak niet. Een goede creatieve sessie vereist de juiste aanpak, een bekwame facilitator, een positieve mindset en een goede sfeer.

HP2 faciliteert creativiteit sessies om tot praktische innovatieve oplossingen te komen en daardoor net die "competitive edge" te krijgen. Aan de hand van verschillende creativiteitstechnieken - zoals bijvoorbeeld een 'bloem-associatie', 'konijn met pruim' of 'de metafoor' - zorgt HP2 ervoor dat het creatieve potentieel van uw team naar boven komt. Door zorgvuldig te divergeren en te convergeren krijgt uw team de ruimte om met realiseerbare out of the box oplossingen te komen. 

See what no one else sees. See what everyone chooses not to see… out of fear, conformity, or laziness. See the whole world anew each day
— Patch Adams (film)

Meer weten? Nieuwsgierig of geïnteresseerd geworden? Mail of bel, of laat een bericht achter via het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!