HP2 is niet de enige die zich bezighoudt met individueel en organisatorisch geluk. Deze artikelen, blogs en boeken vond ik inspirerend of interessant en wil ik graag met je delen:

Source: Flickr by Camdiluv

Source: Flickr by Camdiluv

Teveel keuze maakt ongelukkig.

Onderstaand artikel versterkt mijn overtuiging dat de training 'Besluitvaardigheid' in de huidige tijd nodig is. Klik hier voor het artikel.

Harder werken of slimmer werken?

In dit artikel worden 3 tips gegeven om niet zozeer harder te gaan werken, maar wel efficiënter. Leuke tips en mooie voorbeelden van het resultaat van onderzoek in de Positieve Psychologie. Lees het artikel hier.

De 7-minuten-workout

Lichaamsbeweging is goed voor je, dat weet iedereen. Maar toch maken mensen er weinig tijd voor vrij. Volgens de New York Times kan de 7-minute-workout best een interessante optie zijn om in je pauze in korte tijd veel lichaamsbeweging te krijgen. Dus verpest de regen je wandeling in de pauze, neem dan 7 minuten de tijd om op een andere manier aan lichaamsbeweging te komen. Misschien wel handig om een schoon shirt mee te nemen. Lees hier de blog.

Happy inspiratie

Dit filmpje en artikel laten zien dat er niet altijd ingewikkelde ideeën nodig zijn voor een goede oplossing, maar dat simpele elegantie vaak ook al volstaat (het hele krantenartikel kun je hier vinden).