HP2 gelooft in de kracht van samenwerken. Door onze eigen expertise te verbinden met de krachten van talentvolle en inspirerende mensen uit ons netwerk, versterken we onze diensten en zorgen we er voor dat we onze opdrachtgevers optimaal kunnen helpen.

Organisaties:


TRAINERS & COACHES:

foto fred.png

Fred Verschuur - Als psycholoog/gedragstherapeut in de geestelijke gezondheidszorg help ik dagelijks mensen met het opbouwen van een gelukkig bestaan. In mijn behandelingen heb ik gemerkt hoe sterk een positieve mindset hier aan bijdraagt.

Marta Mlicka - Met veel plezier ben ik al jarenlang sportcoach voor verschillende doelgroepen. Het is een geweldige uitdaging om ervoor te zorgen dat ieder individu zijn of haar eigen doel behaalt in een training. Als officiële bokstrainer bij de Boksbond en Rots & Water trainer heb ik ondervonden dat boksen het perfecte middel is om jongeren te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit, gecombineerd met de focus op de kwaliteiten van jongeren, is dan ook de kracht van Box2Grow.

Nathalie Bikkel - Ik combineer mijn kennis en ervaring als strategisch (communicatie)adviseur met mijn coachingsvaardigheden om medewerkers te verbinden aan de doelstellingen van de organisatie. Ik help een omgeving te creëren waarin de verandering van iedereen wordt, zodat er energie en een hoge mate van betrokkenheid ontstaan Alles om te worden wat je wilt zijn is al aanwezig. Dat geldt voor individuen en voor organisaties. Ik focus op de verhalen over kracht, succes en waardering. Daarin zitten de sleutels voor een positieven, duurzame verandering. Elke activiteit in het verandertraject is erop gericht om de invloed van alle professionals te vergroten. Dit draagt bij aan een positieve mindset, het gevoel van eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Met deze werkwijze komt elke visie tot leven.